Home » Webdesign

Webdesign voor bloemenhuis Krijgsheld in Bedum. Een complete website!Webdesign is niet meer weg te denken uit onze moderne maatschappij. Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft een website die goed te bekijken is op desktop, tablet en smartphone. Ik ontwerp en bouw al jaren zeer uiteenlopende websites voor bedrijven en particulieren. Het bouwen of aanpassen van een website zorgt altijd weer leuk en uitdagend werk.

  • U wilt een mooie website of u wilt uw bestaande website bijwerken? Dat kan ik voor u verzorgen.
  • Ook een betere positie in de zoekresultaten van Google behoort tot de mogelijkheden. Zoek maar eens op “Russchen” en kijk naar het resultaat.
  • Ik kan één oplossing bieden voor alle bezoekers doordat de site zich aanpast aan het scherm waarmee hij wordt bekeken. De website ziet er dus prima uit op een groot beeldscherm en ook op een smartphone. Verklein het venster van uw browser maar eens om te kijken hoe dat bij deze website werkt.

Webdesign is voor mij in nauw overleg met de klant komen tot een uitstekende vormgeving en uiteraard ook inhoud. En dat op een zeer efficiënte manier. Ik bouw websites met behulp van WordPress (een Content Management Systeem of CMS), waardoor het onderhoud erg makkelijk is. De websites die ik aflever kunnen door de klant zelf worden bijgehouden. Ook kan ík het onderhoud natuurlijk verzorgen. De door mij gebouwde websites zijn zoekmachinevriendelijk.
Door mijn jarenlange ervaring met tekstschrijven en fotografie, kan ik u op een efficiënte wijze een complete website leveren.

Ik hou er van om vlot te werken en het overleg tot het noodzakelijke te beperken. Zo kunt u binnen enkele weken (en soms nog sneller) al beschikken over een compleet nieuwe website.

Webdesign: sites die door mij gebouwd zijn:

Neem contact op om te kijken welke mogelijkheden ik kan bieden om op uw wensen aan te sluiten. Door de grote verscheidenheid aan opdrachtgevers (variërend van particulieren tot middelgrote bedrijven) kan ik in elke situatie een passende oplossing bieden.